tisdag 21 juli 2015

Kort i steampunkstil

Jag ölskar verkligen steampunk stilen och till detta kort har jag bland annat använt Tim Holtz stämplar med dies. Skurit ut honungskake mönster med min cameo. Den har sen fått två lager med guld embossingpulver på sig. Bakgrunden är distressad med flera distressfärger. Sen stämplat med bland annat en Prima bakgrundsstämpel som fått svart embossingpulver på sig. Har även skurit ut kugghjul med hjälp av camon. De har fått några omgångar av olika disress stains orodukter. Handen har fått lite glossy accent på sig och lite distanskuddar bakom för att skapa djup. Filmremsan är en Tim Holtz produkt som jag älskar. Sen har jag stansat ut med hjälp av big shoten och några små dies en liten bil/buss och en medalj. Detta stansade jag ut i skinn. Medaljen fick sen lite guldembossat pappersbit bakom sig. Sen har jag även limmat på några små kugghjul i metall. Klart.







Sommartag med fjärilar

Har gjort en sommartag med fjärilar. Bakgrunden är först sprayad med två egna sprayer som jag gjort av Marion Smith colorlab produkter. Så roligt att komma på nya färger. Sen har jag embossat, lekt med guld akrylfärg, stämplat och lite annat. Fjärilarna är från en Martha Stewart stans monarch butterfly. Dem har fått två lager med guld embossingpulver på sig.




Ett blingat card in a box kort

Har gjort ett card in a box kort där jag bara vräkt på med glitter och blommor. Bakgrunden var rolig att göra resten gick av bara farten. Tycker inte att det är så lät att dekorera dessa kort. Jag har en tedens till att det blir för mycket. Men så här blev den iaf.









Enkel tag

Gjorde en snabb tag i grönt. Har dock inte färglagt den vackra gorjuss stämpeln utan har fått den i en rak som nu kom till användning. Önskar dock ibland att jag kunde färglägga jag med. Men men nån gång kanske jag övar upp mig.